No items found.
Senior

Bjarne fandt fleksibiliteten hos Seniorstyrken – en ny begyndelse i arbejdslivet

Selv om Bjarne troede, at han skulle trække sig tilbage, besluttede han sig for at gribe en ny mulighed for at arbejde gennem Seniorstyrken. Han købte endda sin bil tilbage fra naboen for at være klar til første arbejdsdag. Nu nyder han friheden ved at kunne vælge opgaver, der passer til hans livsstil, og bidrager stadig med sin erfaring på arbejdsmarkedet.

7/10/2024

Hos Seniorstyrken er vores mål at hjælpe seniorer med at finde meningsfulde arbejdsopgaver, der passer til deres livsstil. Vi er altid glade, når vi ser, hvordan vores fleksible muligheder kan gøre en forskel. En af dem, der har oplevet det på egen krop, er Bjarne, som efter at have troet, at han skulle gå på pension, valgte at tage imod en spændende mulighed hos Ramudden.

Martin fra Ramudden: "Processen var nem og fleksibel"

Martin fra Ramudden havde brug for en medarbejder med erfaring, der kunne træde hurtigt ind i en rolle og bidrage med både faglig dygtighed og livserfaring. Vi er glade for, at han fandt samarbejdet med Seniorstyrken så positivt.

"Jeg synes, det var en rigtig nem og fleksibel proces at arbejde sammen med Seniorstyrken. At finde en medarbejder som Bjarne, der har så meget erfaring og stadig ønsker at bidrage, var en gave for os, siger Martin.

Bjarne: En ny begyndelse og en genforenet bil

Bjarne havde oprindeligt planlagt at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet og solgte endda sin bil til naboen i forventning om, at arbejdsdagene var forbi. Men da muligheden for at arbejde gennem Seniorstyrken dukkede op, ændrede tingene sig hurtigt.

"Jeg havde egentlig indstillet mig på, at jeg skulle stoppe med at arbejde, så jeg solgte min bil," siger Bjarne med et grin. "Men så kom tilbuddet fra Seniorstyrken, og jeg kunne ikke sige nej. Jeg gik tilbage til naboen, købte bilen igen og satte den i stand – den skulle selvfølgelig være klar til første arbejdsdag!"

En nem og fleksibel proces

Bjarne er blot én af mange seniorer, der har fundet glæde ved at vende tilbage til arbejdslivet gennem Seniorstyrken. Processen er designet til at være så enkel og fleksibel som muligt, så det er nemt at finde den rette opgave, der matcher dine ønsker.

"Det har været en rigtig nem proces," siger Bjarne. "Jeg blev hurtigt matchet med den rette virksomhed, og jeg har fået en opgave, der passer perfekt til både mine evner og min livssituation."

Vil du også arbejde fleksibelt som senior?

Hos Seniorstyrken ved vi, at mange seniorer stadig har lyst til at bidrage til arbejdsmarkedet, men med en større fleksibilitet og frihed til at vælge. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at arbejde på præcis de vilkår, der passer dig bedst – om det så er kortvarige opgaver eller længerevarende arbejde.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige muligheder, uanset om du ønsker at arbejde ekstra ved siden af dine andre aktiviteter, eller om du søger en mere fast løsning. Det er dig, der bestemmer, hvor meget du vil arbejde, og hvilke opgaver du vil tage.

Del på sociale medier
Vil du komme i gang med at arbejde? 
  • Ekstra indkomst og mere i pension
  • Arbejd på deltid eller når det passer dig
  • Socialt
Lyder dette som noget for jeres virksomhed?
  • Hjælp med kort varsel
  • Ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger
  • Lej seniorer på fuld tid, deltid eller på timebasis
Har du brug for lidt ekstra hjælp der hjemme?
  • Handyman-services
  • Hjælp i hjemmet
  • Hjælp i haven
  • Omsorg

Relaterade nyheter

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller andet du vil vide, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig så hurtigt som muligt.